MIPT: There is no time. Ei ole aikaa.

Nyt niillekin, keneltä jäi Jäämatka -esitys kokematta, avautuu mahdollisuus kurkistaa esityksen maailmaan, kun Oksasenkatu 11 -galleriassa avautuu MIPT-ryhmän There is no time. Ei ole aikaa. -näyttely.

MIPT: There is no time. Ei ole aikaa.

13.9. – 1.10.2017

Oksasenkatu 11 -galleriassa

Avoinna ke-su 11-20, avajaiset ke 13.9. klo 18-20, Facebookissa päivittyvä ohjelma. Tervetuloa!

There is no time. Ei ole aikaa. on ajan antamiseen perustuva pyhiinvaelluskone. Auraattinen pyhä kone ja tila tarjoaa käyttäjälleen mahdollisuuden pyhiinvaellukseen, hiljentymiseen ja poissaoloon galleriatilassa.

Esitysinstallaatio koostuu odotuksista, vaelluksista, tauoista, peseytymisestä, levosta ja rukouksesta. Installaation kasvualustana toimivat Jäämatka-esityksen aineelliset ja henkiset jäljet. Se on osa esityskokonaisuutta, joka etsii ja perustaa taiteen tärkeyttä henkilökohtaisen merkittävyyden tilana sekä avaa uudentyyppisiä kokijalähtöisiä näyttämöjä.

Resepti

Tilaan tullessa vieras kirjautuu vastaanottotiskillä ja määrittelee paljonko aikaansa Jumalalle* haluaa luovuttaa (min.20 min). Vieras sitoutuu viettämään tilassa vähintään tuon ajan. Tuo mukanasi hyvän kokoinen kivi. Lisäksi tuo mukanasi hammasharja ja muki. Myös hedelmiä saa tuoda yhteiseen pöytään. Halutessasi voit varata pyhiinvaellusajan ennakkoon, osoitteesta: jaamatkaposti@gmail.com!

Vapaa pääsy.

MIPT (lyh.Macchina Internazionale Pellegrinaggio Töölö, suom. Töölön Kansainvälinen Pyhiinvaelluskone) = Juhani Haukka, J. K., Lauri Antti Mattila, Sari Paljakka ja Esa-Matti Smolander.

*ymmärrettynä miten sen kukakin itselleen määrittelee, monikollisenä tai yksiköllisenä, tuttuna tai tuntemattomana. Jumala voi olla esim. Kaikki-ne-työt-ja-asiat-jotka-pitäisi-tehdä-ja-muistaa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s